Lytt

Viktig informasjon om koronavirus:

Bane NOR arbeider på Østfoldbanen fra 27. juni til og med 9. august

Bane NOR arbeider på Østfoldbanen fra 27. juni til og med 9. august

Arbeidene gjøres på strekningen Oslo S - Rygge og Oslo S - Mysen/Rakkestad. Vy setter opp alternativ transport og henviser til Ruters ordinære tilbud. 

Bane NOR bygger også nytt på Ski stasjon og dette innebærer at av- og påstigning for alternativ transport er flyttet til vestsiden av stasjonsbygget.

Fra 10.-14. august har Bane NOR innført saktekjøring mellom Oslo S og Ski. Dette betyr forsinkelser og at innsatstogene i rushtiden innstilles. Benytt de togene som kjører.

Trafikken i og rundt Oslo sentrum påvirkes også i sommer av alternativ transport for trikk og t-bane. I tillegg er et løp i Vålerengtunnelen stengt for oppgraderinger. Det er også jernbanearbeider i Lieråsen tunnel mellom Asker og Drammen.

Vy oppfordrer derfor til å reise utenom rushtid og å ha hjemmekontor hvis du kan.

Reisetips

  • Beregn ekstra reisetid da bussene kan bruke lenger tid enn toget. I tillegg går det ekstra tid til bytte mellom buss og tog
  • Husk at bussene kan ha andre avgangstider enn toget
  • Vy følger helsemyndighetenes reiseråd og råd for smittevern ved alternativ transport
  • Retten til prisavslag ved forsinkelse gjelder ikke ved planlagte endringer i trafikken som er varslet på forhånd, der det er informert om at ekstra reisetid må påregnes
  • Sjekk reiseplanleggeren på vy.no og i Vy-appen for detaljer om din reise

Les mer om hvordan du reiser i sommer