Lytt

Viktig informasjon om koronavirus

Norgespremiere: "Fjols til fjells" i ny utgave

Klikk for stort bildeAlt som kan gå galt, går galt i den nye norske påskekomedien Fjols til Fjells. Filmen er en oppfølger til og inspirert av originalfilmen fra 1957. Filmen utspiller seg i den moderne norske fjellheimen og tar med skjevt blikk for seg både gammel og ny påskeferietradisjon. PREMIERE FREDAG 21/2, vises også 23/2, 28/2 og 1/3.

Dato
21. februar 2020
Tid
18:00 - 20:00
Sted
Festiviteten kulturhus, Mysen

Den unge og altfor serviceinnstilte hotellresepsjonisten Poppe må brått og uventet ta ansvaret for hele hotellet gjennom den hektiske påskeuken. Det oppstår umiddelbart kaos når krevende skigjester, frustrerte hyttenaboer, klønete dansker, festglade ungdommer og misfornøyde ansatte møtes til en påskeferie fylt med de merkeligste historier, konflikter og overraskelser. Og det blir ikke enklere når det skal legges til rette for et tradisjonelt barneskirenn, en gigantisk afterski og en respektfull feiring av påskens egentlige budskap – samtidig!  Filmen har Norgepremiere på Mysen kino 21/1 kl. 18.00. Billetter bestilles her: https://www.mysenkino.com/NOR20190375  eller kjøpes i kiosken en time før forestilling. NB! LØRDAG 22/2 vises originalfilmen, gå ikke glipp av anledningen til å sammenligne nytt med gammelt og se hvilken du liker best.  

Informasjon om hendelsen

Pris voksen
100
Pris barn
80
Regi
Petter Homsen
Genre
Komedie
Nasjonalitet
Norsk
Skuespillere
Herbert Nordrum Bjarte Hjelmeland Christian Skolmen Nils Vogt Anette Hoff Nader Khademi Hedda Stiernstedt John Emil Jørgensrud Eirik Risholm Velle Steinar Klouman Hallert Erlend Mørch
Nettside for filminformasjon
https://www.mysenkino.com/NOR20190375

Arrangør

Festiviteten kino og kulturhus
Adresse
Kulturtorget,
Postnummer og sted
1850 Mysen

Kontakt

Ole Christian Øen
Postnummer og sted